Taiem varza in bucatele mai mari si o punem intr o cratita impreuna cu cartofi taiati cubulete o acoperim cu apa, punem chimionul si sare dupa gust. O acoperim cu capacul si o lasam la fiert pana varza si cartofi sant moi.
Separat facem un rantas, uleiul putin caldut 3 linguri de faina, usturoiul pe care il
pisam, avem grija sa nu le ardem adaugam boiaua. Luam din cratita cateva polonice de varza cu lichid si omogenizam peste rantas dupa care turnam peste restul de varza din cratita se amesteca bine sa se incorporeze rantasul, se mai lasa la fiert cam 5 minute.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii