Dovlecei Umpluti cu Branza I

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

2 dovlecei
200 gr branza de vaci
dulce (sau cas) 100 gr branza sarata
1 ou
2 linguri smantana
2 rosii
1 lingura ulei
verdeata (patrunjel, marar, busuioc) sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Dovleceii trebuie sa fie micuti. Se curata, se taie in 2 pe lung si se scobeste miezul cu o lingura. Se pun la oparit in apa clocotiata cam 5 minute, in functie de marime. Se scot apoi si se pun la scurs. Umplutura se obtine amestecand ingredientele, branza tare se da pe razatoare, astfel incat sa fie o compozitie mai tare.

Se aseaza dovleceii in tava, se umplu cu crema de branza, deasupra puneti felii de rosii si busuioc proaspat, si stropiti cu uiel de masline. Dati la cuptor 15-20 de min, pana simtiti ca dovlecelul e moale.

e o reteta mai dietetica, dar se poate adauga in compozitie si ceapa calita, masline, ciuperci, dupa cum va place. Pofta buna!
Se pot manca si calzi, ca atare sau cu carne de pui sau vita la gratar, dar si reci sunt foarte buni! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecei Umpluti cu Branza I" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elena.elena
•  09.12.2008 11:19:51

Nu stiu cum de a aparut ca fiind de post, poate de post catolic sau poate cu branza tofu daca se preteaza...:)

tatra
•  02.12.2008 13:55:54

brinza de post unde ghasesti???

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecei Umpluti cu Branza I