Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte
Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor. Eu am bagat la tocator ceapa verde, apoi am calit-o puti de tot si am pus-o in vas peste copodida pasata. Apoi am adaugat cele 2 felii de paine inmoiate, oule batute, sare, piper.
Daca compozitia e prea moale puneti 4 linguri de pesemt. Eu am pus 5 linguri.
Se formeaza chiftele mari, se dau prin pesmet
Se prajesc in ulei incins
Se pun pe hartie absorbanta
Se poate servi asa simplu cu muraturi sau langa friptura sau laaturi de cartofi... ce vreti voi!
Am incercat sa fac o chifteluta sa vad ce tinuta are si pe viitor am sa fac la bufet suedez, la ocazii si chiftelute de astea.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii