Se curata cartofii si se fierb timp de 10-15 minute. Separat se taie varza si kaizerul felii.
Se face un sos din sucul de rosii in care punem cimbru piper si putin delikat deoarece e varza acra.
Cartofii se taie felii in patru ... se unge o tava cu ulei se seaza cartofii, apoi se acopera cu varza si deasupra se pun feliile de kaizer.
Se toarna sosul in tava apoi si vinul si se baga la cuptor, tava fiind acoperita cu folie de aluminiu ... se tine cca 35-45 min in cuptor.
Aproape de sfarsitul prepararii se scoate folia si se mai lasa 5-10 minute la cuptor.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii