Cartofi cu Ciuperci la Cuptor

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

5-6 cartofi
1 cutie ciuperci
2 legaturi ceapa verde
vegeta
piper
ulei de masline
marar verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se curata cartofii si se taie rondele subtiri.
Ciupercile se taie feliute.
Ceapa verde se taie oblic.
Intr-un vas Yena, uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde. Se presara vegeta si marar verde tocat. Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii. Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie, deasupra.
Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume.

Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura. . .
Este delicioasa. . .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi cu Ciuperci la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lumyer
•  08.01.2011 13:42:22

super.. am sa fac cu siguranta felicitari

nicoleta15
•  13.01.2010 16:27:35

MERGE SUPERB, SIDY

burdulea56
•  01.09.2009 13:26:34

Foarte frumosi cartofii tai, Sidy.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi cu Ciuperci la Cuptor