Mazarea, morcovul si bucatile de soia se fierb in acelasi vas impreuna cu cei doi catei de usturoi si vegeta. Mai intai punem morcovul, apoi cam cand acesta e fiert pe jumatate punem mazarea si bucatile de soia pe care le lasam 10 min si le scoatem sa se raceasca.
Mazarea se stercoara si se pune sub un jet de apa rece. Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare.
In acelasi vas in care fierbem mazarea oparim 3-4 min si ardeii. Bucatile de soia le-am taiat baghete. Morcovul l-am taiat felii si ciupercile de asemenea.
Am ales ca forma pentru aspic un inel metalic. Din ardei am decupat frunze pe care le-am asezat pe partea de jos a inelului. Pe laterale am pus felii de ciuperci.
Vege-gelul l-am dizolvat cu apa si l-am pus la bain -marie sa se dizolve bine. Pentru gustul meu am pus un strop de otet si putina sare. Am acoperit fundul inelului cu ardeii. l-am lasat cateva minute in frigider la rece sa se inchege.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunI se mai zice tavalita, dar difera de unele retete prin faptul ca blatul e cu miere si are un gust minunat.
Desert cuburi cu miere si nuca de cocos• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii