Preparare :
Carnea am portionato bucatele mai mici .
Ceapa am taiat-o marunt , ardeii se curata de seminte si se taie fasii subtirele ,iar usturoiul il tocam marunt sau il dam prin presa.
Incingem cei 100 ml ulei si calim pe el ceapa, usturoiul tocat marunt si carnea. Adaugam ardeii taiati felii si calim impreuna timpm de cateva secunde dupa care adaugam cei 100 ml bulion si condimentam cu sare, piper si cimbru. Punem apa cat sa acopere carnea , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana carnea e bine fiarta (daca carnea nu e bine fiarta mai adaugam putina apa) si zeama scade ramanand un sos mai grosut. Presaram deasupra patrunjel verde ,lasam sa dea un clocot si iata tochitura sta sa fie servita cu o mamaliguta frecata pe care eu nu am mai facut-o Laughing
Am servit tochitura cu pireu de cartofi .
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPieptul de pui umplut este o mancare de care nu te plictisesti, deoarece de fiecare data, se poate gati cu ingrediente...
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii