Tochitura de pui

Postat pe: 21-11-2010
(3)

Ingrediente

Este o tochitura adaptata dupa materia prima existenta la ora prepararii in bucataria mea Wink
Ingrediente :
500 gr carne pui de casa
2 ardei grasi rosii
3 catei usturoi
2 buc ceapa mijlocii
100 ml bulion
1 lingurita cimbru
sare, piper
patrunjel verde (eu am folosit uscat 1 lingurita)
100 ml ulei

Mod de preparare


Preparare :
Carnea am portionato bucatele mai mici .
Ceapa am taiat-o marunt , ardeii se curata de seminte si se taie fasii subtirele ,iar usturoiul il tocam marunt sau il dam prin presa.
Incingem cei 100 ml ulei si calim pe el ceapa, usturoiul tocat marunt si carnea. Adaugam ardeii taiati felii si calim impreuna timpm de cateva secunde dupa care adaugam cei 100 ml bulion si condimentam cu sare, piper si cimbru. Punem apa cat sa acopere carnea , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana carnea e bine fiarta (daca carnea nu e bine fiarta mai adaugam putina apa) si zeama scade ramanand un sos mai grosut. Presaram deasupra patrunjel verde ,lasam sa dea un clocot si iata tochitura sta sa fie servita cu o mamaliguta frecata pe care eu nu am mai facut-o Laughing
Am servit tochitura cu pireu de cartofi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tochitura de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dana1234
•  06.06.2010 00:33:30

excelenta si sanatoasa!

Leila
•  25.01.2009 13:55:53

:)) ba zau e improvizatie lucia . am adaptat reteta la ce am avut in casa la aceea ora . rezultatul a fost totusi foarte bun :) a fost pe placul familiei si acest fapt e cel mai important :*:*

lucia_bp
•  24.01.2009 15:57:50

O mancare pe cinste care nu s-ar zice ca este o improvizatie.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tochitura de pui