Pulpa de porc si costita (fara os) taiate cubulete se pune la prajit in putin ulei. Dupa ce s-a aurit un pic se adauga cam o cana de apa si se lasa sa se inabuse bine pana ce carnea este aproape fiarta.
Adaugam ficatul si el taiat cubulete si se mai fierbe inca 15 min. Din cand in cand adaugam cate putina apa sa nu se arda.
Dupa ce ficatul s-a patruns punem si carnaciorii taiati feliute si potrivim de sare si piper. La final adaugam rosiile in bulion (nu inainte de a le zdrobi bine cu furculita) si usturoiul pisat. Lasam la foc mic inca vreo 10 min.
Pofta mare! ! !
Se serveste pe farfurie alaturi de mamaliguta fierbinte si branza de burduf. . .
Se mai poate pune si un ou ochi (ai mei nu au mai vrut).
Forma lor m-a dus cu gindul la norii de pe cer intr-o zi linistita ...Dar nu doar forma si culoarea ...va zic...biscuitii...
Desert biscuiti NorisoriCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii