Ingrediente
● 700 g carne de porc (eu de regula folosesc coaste) |
● 10 cartofi mijlocii ca marime |
● 1 ceapa mare |
● 3 ardei mici sau unul mare |
● cateva rosii |
● sare |
● piper si boia dupa gust |
● patrunjel proaspat, tocat, dupa gust |
● ulei |
Mod de preparare
Apoi se adaug peste toate astea, cartofii taiati in lungime, se mai adauga apa si se lasa la fiert inca 20 de minute (sau pana sant fierti cartofii). Eu tin carnea la fiert doar 20 de minute ca aici carnurile fierb mai repede decat in Romania (nu ma intrebati de ce).
Se adauga patrunjel, daca doriti si se serveste langa castraveti murati, un darab de pita de casa proaspat scoasa din cuptor si un paharel de tuica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita de Carne cu Cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
• 14.11.2010 23:58:40
Felicitari.Mi-e imi place,in schimb nu acelasi lucru pot spune si de sotul meu(apropo de povestea lui pupi)
• 21.11.2009 15:48:04
Lucia, mersi.....ani de zile nu am mancat tocanita asta din cauza mamei mele. A fost o perioada ( poate un an de zile) cand mama mea facea in fiecare sambata tocanita asta......deja eram asa de satula de ea ca numai gandul la tocana imi facea rau. Sora mea , pe vremea aia, era deja maritata si la casa ei si , sadica, ma suna la telefon vineri seara si imi spunea" ghici ce zii e maine?" asta apropo la repulsia mea ptr tocanita.. M-am razvratit i final si mama a incetat sa mai faca asa de des mancarea astsa. Ani de zile nu am mai putut manca. Am reinceput sa o fac in urma cu vreo 8-9 ani dupa o pauza de vreo 20 de ani.....
Acuma imi place , pot spune ca imi place chiar mult, dar cu masura
te pup
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 11.02.2011 00:15:53
si totusi, de ce fierbe carnea mai repede? :)