Tocana de Ceapa cu Carne de Porc

Postat pe: 15-03-2013
(0)

Ingrediente

1 kg de ceapa rosie
2 ardei grasi rosii
300 gr carne de porc
50 ml ulei
2 linguri de bulion
un varf de cutit de piper
o lingura de sare
o legatura frunze de patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Ceapa se curata si se taie pestisori, ardeiul se curata de cotor si se taie fasii subtiri. Carnea de porc se taie cubulete. Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pune ceapa. Se adauga ardeiul gras si putina apa cam 50 ml si se lasa sa se inabuse.

Cand s-au inabusit se adauga carnea de porc se amesteca cu ceapa si ardeii si se adauga apa sa acopere carnea. Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit. Cand a fiert carnea se adauga 2 linguri de bulion, se amesteca, se mai adauga sarea si piperul si se mai lasa sa dea cateva clocote.

La sfarsit se presara patrunjel verde tocat.
Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocana de Ceapa cu Carne de Porc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana de Ceapa cu Carne de Porc