Intr-un vas se pune carnea tocata se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica, orezul spalat, ouale, pasta de tomate, verdeata tocata fin, piper sare si se amesteca pana se leaga.
Pe fiecare foaie de vita se pune aproximativ 30 gr compozitie se ruleaza si capetele se introduc in interior. Itr-o cratita se aseaza sarmalutele se completeaza cu apa pana depaseste sarmalutele si se introduce la cuptor la foc potrivit pana fierb.
Se servesc cu smantana deasupra.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaFacand un inventar prin frigider, mi-a venit ideea acestei placinte care a iesit excelenta. Este buna de pus atat la pachet...
Placinta sarataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii