Pasatul se lasa la inmuiat in apa calda 2-3 ore.Ceapa se caleste in untura(daca nu vrem untura-folosim ulei) se adauga pasatul scurs bine de apa,adaugam carnea,jumarile si slaninuta.Condimentele se dauga si ele,pasta de tomate si se mai lasa 2-3 min pe foc amestecand pentru a nu se prinde.
Curatam frunzele de varza de cotor si le pregatim ca de obicei pentru sarmale.Impachetam sarmalele pe care le asezam in oala.Intre ele vom aseza si osul
Se fierb la foc mic pana cand este fiarta umplutura.
Se servesc cu sau fara smantana.Eventual cu un bot de mamaliga..
.Ce este pasatul? Nimic mai simplu-un substitut al orezului obtinut din boabe de porumb macinate grosier,cernute apoi pentru a indeparta faina.
Mie imi plac foarte mult si mai ales pentru ca in compozitie eu nu pun carne macinata si taiata in cubulete foarte mici cu cutitul,adauga jumari,slaninuta afumata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii