Treceti repede in untul incins, legumele taiate feliute subtiri, apoi puneti-le intr-un vas yena.
Taiati in jumatati pieptul de pui si prajiti-l pe toate partile in untul ramas, apoi puneti-l in vas, peste legume.
Separat, intr-un bol, amestecati uleiul cu praful curry si zeama de lamaie, apoi adaugati 1/2 pahar cu apa. Sarati si piperati, dupa gust.
Turnati sosul obtinut peste carne si legume si dati la cuptor pentru 20 min sau pana ce carnea este facuta si putin rumenita.
Serviti cald, imediat, decorat cu felii de rosii si presarat cu patrunjel verde, tocat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii