Intr-un bol, amestecati smantana cu usturoiul pisat si sare, piper, dupa gust.
Dati deoparte sa se intrepatrunda aromele pana pregatiti carnea.
Spalati si stergeti cu servetele absorbante pieptul de pui. Taiati carnea in fileuri mari (cam in 4- 5 parti fiecare) si presarati-le cu putina sare si piper. Treceti-le prin amestecul cu smantana.
Transferati intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, asezand bucatile de carne, una langa alta, intr-un singur strat.
Turnati deasupra restul de sos si presarati cu cascaval ras.
Dati la cuptorul incins pentru 45- 50 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald langa garnitura si salata preferata, dar este la fel de buna si rece.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii