Luati un vas termorezistent, mare si cu pereti inalti. Ungeti-l cu Pasta pentru uns tavi, vase termorezistente, forme de copt, etc, inclusiv peretii laterali.
Fierbeti orezul al dente, conform cu instructiunile de pe pachet. Scurgeti, puneti-l in vasul termorezistent si nivelati.
Turnati deasupra supa crema de ciuperci, apoi asezati pulpele de pui condimentate cu sare, piper, boia, chilli, dupa gust.
Repartizati uniform ciupercile feliate, acoperind carnea.
Dati la cuptorul preincalzit, pentru 1 ½ ora, la 175 grade sau pana ce pulpele de pui sunt facute si capata o crusta frumos rumenita si usor crocanta.
Serviti cat este cald, alaturi de o salata sau muratura preferata.
Din “ Carte Regala de Bucate ”
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO ciorba asa cum o facea bunica.
Ciorba din sira de porc cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii