Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele (inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune. Am turnat aproximativ 1,5 l apa si le-am fiert 25 de minute. Cand au fiert le-am scos, am inlaturat ceapa iar morcovul l-am taiat cubulete. Am incins uleiul intr-o cratita si am calit orezul spalat si scurs.L-am calit 2-3minute pana bobul a devenit translucid, apoi am adaugat 4 cani de supa in care a fiert carnea. Am lasat sa clocoteasca si am dat cratita la cuptor la foc mediu. Din cand in cand am amestecat usor. Dupa 20-25 de minute am adaugat carnea si morcovul taiat cubulete si am condimentat cu sare si piper. Am mai lasat pana a scazut toata supa si bobul de orez s-a fiert . La sfarsit am presarat patrunjel.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii