Piftelute cu Carne si Suc de Rosii

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

300 gr piept de pui
un ou
branza rasa (grana, parmigg, pecorino)
patrunjel verde
paine uscata rasa (pan gratatta)
sare
piper
ulei masline
suc de rosii
o frunza dafin
miez de paine (2 felii)
oregano
un catel de usturoi

Mod de preparare

Facem piftelutele mici din carnea data la masina, miezul de paine, branza rasa, oul, piper, sare, patrunjelul, sare, usturoi.

Preparam tava in care punem un pic ulei masline si un strat de suc rosii peste care adaugam sare, frunza de dafin, un pic apa (o cescuta) si oregano. Amestecam bine si asezam piftelutele preparate, iar peste acestea un alt strat de suc. Piftelutele le-am facut si le-am dat prin paine uscata rasa (pan grattato).

Deasupra punem folie de aluminiu si le dam la cuptor pentru 35-40 minute. Dupa 15 minute dam folia jos si lasam sa se faca bine.

Daca va place in suc mai mult puteti pune mai mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piftelute cu Carne si Suc de Rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bety
•  24.02.2010 10:16:04

Merita incercat.

lucia_bp
•  21.11.2008 21:27:52

Cred ca sunt si pe placul meu,mai ales ca sunt neprajite.

stefy
•  19.11.2008 22:04:15

lylya spor la munca ,sunt foarte bune ,si sunt fara prajeala

lylya
•  19.11.2008 21:07:31

arata delicios o sa incerc si eu reteta

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piftelute cu Carne si Suc de Rosii