Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, pasta de ardei, verdeata tocata marunt, sare, piper, putin cimbru, orez, se amesteca bine totul, iar cat se odihneste umplutura, se curata ardeii de seminte si cotoare si se spala.
Se umplu ardeiii, se trec cu gura in jos prin faina, apoi se pun intr-o oala pe fundul careia se pun crengute de leustean dupa care se lasa deoparte
Separat intr-o alta oala cu ulei, se caleste ceapa, ardeiii taiate marunt, dupa ce s-au inmuiat, se adauga sucul de rosii, sare, 2 cani cu apa, iar dupa ce a fiert cateva minute, se potriveste de gust, apoi se rastoarna cu atentie in oala cu ardei si se lasa pe foc mic sa fiarba acoperit 1 h.
Pofta buna!
Se serveste cu smantana!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii