Piept de pui brazilian

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

fileu de piept de pui
sare, piper macinat
3 linguri mari de unt sau rama
1 lingura de supa cu usturoi pisat
1 ardei gras rosu
1 ceapa
50 ml rom(daca nu aveti se poate prepara din tuica si esenta de rom)
250 gr smantana
2 linguri nuca de cocos
6 felii de ananas (compot)

Mod de preparare

1. Se sareaza si se pipereaza fileurile ,si in 2 linguri de unt se prajesc 3 min pe o pate si 3 min pe cealalta parte. Se adauga romul si se flambeaza, apoi se scot din tigaie si se adauga smantana si se omogenizeaza.

2. Ardeiul si ceapa se taie cubulete fine. Se infierbanta 1 lingura de unt si impreuna cu usturoiu (1 ls.usturoi pisat) se caleste. Se adauga fileurile prajite, sosul cu smantana , se pune feliile de ananas taiate cubulete si 2 linguri de nuca de cocos.

Totul se lasa 2-3 min. sa se intrepatrunda.

Se poate servi cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de pui brazilian" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de pui brazilian