Parjoale cu Carne

Postat pe: 25-02-2013
(1)

Ingrediente

carne tocata in amestec 1 kg
cartofi 0,4 kg
1 paine veche
lapte dulce 150 ml
Usturoi o capatana
sare
piper
boia dulce
cimbru
marar
patrunjel
3 oua
faina alba 200 gr
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Carnea tocata o punem intrun vas mare si larg.
Alaturi decojim cartofii de coaja si ii dam prin razatoarea fina, dupa care ii scurgem de zeama.
Painea curatata de coaja si umezita cu laptele.

Usturoiul curatat si pisat bine de tot. Mararul si patrunjelul tocat marunt.
Le punem pe toate in vas, condimentam dupa gust, spargem doua oua initial iar de mai trebuie mai avem unul la dispozitie..

Punem si doua linguri de faina pestesi framantam cat mai bine ca toata compozitia sa fie omogena
Cu ajutorul unei linguri mari impartim compozitia si modelam la rotund.

Problema cu tavalitul prin faina ramane la aprecierea fiecaruia cu toate ca nu apreciez acest lucru.
Uleiul foarte incins ne va ajuta la prajirea parjoalelor pe o parte si alta. Focul trebuie sa fie iute, ca parjoalele sa nu absoarba prea mult ulei.

La scoatere se pun in sita sa se scurga de uleiul de la prajire.
Garniturile ce insotesc parjoalele sant multe si diferite. Sta numai in imaginatia noastra sa rezolvam aceasta problema.

Mentiune fac ca la modelarea finala li se vor da o forma ovala si aplatizata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Parjoale cu Carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  25.02.2013 09:45:10

Sant gustoase si pline de arome,sant datatoare de viqata si te imbie intotdeauna la o ulcica cu vin rosu de buturuga.Si daca nu ai este buna si apa de izvor

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Parjoale cu Carne