Se taie toate legumele marunt si se pastreaza. Se taie ciupercile rondele si carnea in fasiute. Se pun ciupercile la calit in putin ulei si peste 3 minute se pune si carnea. Se sareaza, pipereaza si se adauga ce condimente doriti. Se prajeste bine impreuna pana sunt facute.
lipia se ungecu maioneza. Peste se pune amestec de carne cu pui cat doriti. Se pun legume: rosie, castraveti, ardei, ceapa. In robotul de bucatarie se toaca usturoiul. Se pune iaurtul, sare si ulei si se amesteca cateva secunde in robot.
Sosul se pune peste ingredientele din lipie si apoi. Se impatureste pe jumatate.
(*) Nu am pus cantitati pt ca fiecare poate sa isi puna cat vrea.
Se mananca cu cutit si furculita sau ajutandu-ne cu o alta lipie.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii