Kebab

Postat pe: 06-09-2014
(0)

Ingrediente

Mod de preparare

Intr-un mixer asezam ceapa, usturoiul, sucul de rosii, uleiul si toate condimentele. Mixam pana la formarea unei marinade cremoase. Varsam amestecul de mai sus peste carne, acoperim cu film alimentar si dam la frigider pentru 15 minute.

In acest timp pregatim legumele de garnitura, castravete, rosii si salata.
Tocam marunt cateva frunze de menta, pastrunjel si telina.
Strivim un catel de usturoi si il adaugam impreuna cu ierburile de mai sus in 250g de iaurt.
Saram si piperam dupa gust.

Dupa timpul de pauza, formam cu mainile umide, din carne, batoane groase de un deget si jumatate si lungi de aproximativ 15-20 de cm.

Incalzim 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si prajim carnea.
Servim cu paine/ lipie si garnitura.

Pofta buna!

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Kebab