Caliti ceapa tocata in ulei incins. Spalati, curatati de pielita si puneti la scurs ficateii. Puneti intr-un vas yena putin ulei, ficateii, iar deasupra ceapa calita.
Condimentati cu sare, piper, vegeta, boia, apoi amestecati totul pana se omogenizeaza compozitia. Dati vasul la cuptor pentru aproximativ 30 min sau pana ce ficateii sunt facuti, amestecand din cand in cand. Spre final, cu 5 min inainte de a scoate ficateii din cuptor, adaugati peste ei, usturoiul pisat, frecat cu putina sare si ulei si lasati in continuare la cuptor (cele 5 min) ca sa se intrepatrunda aromele.
Intre timp pregatiti o mamaliguta.
Serviti cat este cald, cu mamaliguta fierbinte si o salata de sezon sau muraturi.
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaUneori cand am pofta de cartofi in unt apelez la acest mod de preparare usor si rapid.
Cartofi cu unt in pergamentO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii