Dejun Delicios

Complexitate
redusa
Dejun Delicios

Ingrediente

  • -3 fire de carnati afumati, taiati rondele
  • -3- 5 ciuperci champignion, mai mari, taiate felii
  • -2- 3 rosii potrivite, taiate in 4
  • -4- 5 oua
  • -250- 300 g kaiser / sunculita, taiat in fasii
  • -branza de capra / oaie sau telemea, ori parmezan / cascaval, dupa gust si preferinta
  • -patrunjel verde, tocat marunt
  • -ulei de masline
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat

Mod de preparare

Prajiti usor carnatii in ulei incins intr-o tigaie antiaderenta mai mare.

Adaugati kaiserul si continuati prajirea la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca.

Puneti ciupercile si lasati pe foc, amestecand des, pana ce acestea se inmoaie si apa lasata de ele se evapora.

Distribuiti uniform feliile de rosii, cu miezul in jos.

Intre timp, bateti ouale impreuna cu sare, piper, dupa gust. Turnati in tigaie cand rosiile s-au inmuiat usor si lasati, amestecand doar de cateva ori, pana ce ouale sunt aproape inchegate, apoi presarati branza / cascavalul.

Potriviti gustul de sare, piper si presarati cu patrunjel.

Serviti cat este cald alaturi de un ceai fierbinte din plante.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
2
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
3
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
5
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Parteneri
Painite cu ceapa si branza
Bucataras.RO

Painite cu ceapa si branza

Painite cu ceapa si branza
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola