Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pune smantana si lingurile de branza.
Dupa se spala si se taie marunt ardeiul, dovlecelul si patrunjelul. Si se amesteca cu oul.
Se ia o tava pt muffins, iar in fiecare forma se pun cate 2 felii de pancetta/costita. Marginile bucatilor de pancetta/costita se intorc, asa incat sa se acopere toata forma.
Peste pancetta/costita se pun florile de zucchine, spalate si rupte, fasii mai grosute.
Se pun ouale cu legumele, in fiecare foarma de muffins. Tava se da la cuptorul preincalzit, pt 15 minute.
Pofta buna!
Se servesc calde, cu o salata de cruditati pe langa.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Bucataria turceasca este bogata in supe si ciorbe. La fel si cele preparate cu iaurt cu diferite ingrediente si...
Yayla - supa turceasca cu iaurt, menta si nautIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii