Se fierbe orezul. Intr-o tigaie mai mare se calesc cateii de usturoi in ulei de masline, apoi se pune la calit pieptul de pui taiat cubulete, se condimenteaza cu condimentele chinezesti si stropeste cu sos de soia (condimentele, sosul de soia si sosul chinezesc se gasesc in supermarketuri).
Dupa ce s-au calit destul de bine se pun in tigaie legumele pe care de asemenea le lasam la calit, se condimenteaza din nou si se mai stropesc cu sos de soia.
Apoi, la final, se adauga sosul chinezesc si se mai lasa putin la fiert (dar de data asta cum nu am avut sos pentru ca copiii te innebunesc la cumparaturi si uiti tot ce tre sa cumperi, am facut un sos din putina apa, 1 lingura pasta de tomate si miere) si se mai lasa putin la fiert.
Se serveste orezul cu compozitia rezultata.
Pentru ca am facut o prajitura care e cu nr.700 ca reteta si mi-au ramas albusuri,am pus si de-o Pavlova...pe canicula asta.....
Pavlova cu zmeura si friscaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii