Cartofii necuratati de coaja, ii fierbem 30min. Dupa ce s-au fiert, se taie felii.
Ouale se pun intr-un vas si se fierb cu o lingurita de sare 5-6min. Se lasa sa se raceasca , se curata de coaja, apoi se taie felii rotunde.
Intr-o tigaie punem untul si rumenim pesmetul 2-3 min.
Ungem bine un vas care merge la cuptor , si asezam jumatate din cantitatea de cartofi. Peste cartofi punem 2 oua taiate felii, presaram sare si piper.
Procedam la fel si cu jumatatea cealalta de cartofi si oua, si presaram la fel sare si piper.
Deasupra punem smantana si pesmetul rumenit in unt.
Dam preparatul la cuptor pentru 15-20min.
Se serveste numai cald.
Poate fi un fel unic de mancare, insotit de o salata, dar poate constituii si o garnitura la peste sau peparat din carne.
Se serveste numai cald.
Poate fi un fel unic de mancare, insotit de o salata, dar poate constituii si o garnitura la peste sau peparat din carne.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaCoastele ramase de la nenumaratele cotlete mancate de sarbatori, puse deoparte, au dus la aceasta ciorba foarte buna.
Ciorba de coaste de porcO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii