Feliati ciupercile curatate si tocati marunt piciorusele - daca folositi ciuperci proaspete - sau scurgeti si treceti printr-un jet de apa rece, ciupercile din conserva.
Taiati in fasii subtiri de aproximativ 1 cm, ca pe niste taietei lati, cotletul spalat si sters, apoi condimentati-l dupa gust cu sare si piper. Amestecati ciupercile, ceapa tocata marunt, cotletul si puneti-le intr-un vas yena( tava ) uns cu unt.
Bateti bine smantana cu telul, impreuna cu sosul de chili, condimentand cu sare si piper, dupa gust. Turnati compozitia obtinuta, uniform, peste ingredientele din vas. Presarati pe deasupra cascavalul ras. Dati la cuptorul incins, la foc tare, pentru aproximativ 1 ora sau pana ce carnea este facuta.
Serviti calda, ornata cu patrunjel verde tocat fin, langa o garnitura de orez.
De cand le-am vazut, mi-au facut cu ochiul, asa ca le-am incercat! Sunt bune si usor de facut, va poftesc sa serviti, ca mai am!
Turtite a la LubitaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii