Intr-un vas amestecam amidonul si laptele, punem pe foc si lasam pana se ingroasa (3-4min.) Luam de pe foc si lasam sa se raceasca putin apoi amestecam cu smantana.
Separam ouale, si batem albusul spuma.
Amestecam carnea tocata cu marul, galbenusurile, jumatate din sosul de smantana, oregan, sare si piper. Omogenizam bine.
Ungem si tapetam cu pesmet un vas care merge la cuptor, si punem compozitia de carne, peste care punem si cealalta jumatate de sos. Aranjam si morcovii, apoi punem albusul batut spuma.
Dam la cuptor pentru 30-35 min. la foc potrivit.
Lasam sa se raceasca putin apoi cu un cutit bine ascutit , portionam dupa dorinta.
Este delicios, ne-a placut mult de tot !!
Se poate face si cu carne de pui (asa am sa fac eu tura urmatoare).
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii