Alegem 10-12 ardei frumosi, cat mai rotunzi.
Taiem cu un cutit capacelele, scoatem semintele si spalam ardeii bine, apoi ii lasam la scurs.
Punem carnea tocata intr-un vas incapator, adaugam orezul curatat si bine spalat, sare, piper, boia, patrunjelul si mararul tocate marunt si omogenizam totul foarte bine.
Umplem ardeii, ii astupam cu capacele de rosii si ii asezam, unul langa altul, intr-o cratita, in care turnam apa cat sa-i acopere. Punem si 2 frunzulite de dafin.
Fierbem la foc mic, cu capac, timp de aproximativ o ora; se adauga apoi pasta de tomate, amestecata cu faina si diluata cu cateva linguri cu apa si se mai lasa un sfert de ora la fiert. Daca doriti, ii puteti da la cuptor, ca sa scada sosul bine si sa se rumeneasca putin.
Sa aveti pofta!
Se sevesc cu smantana.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne...
Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in baconIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii