Pentru inceput, vom asezona rondelele de somon cu sare rosie de Hawaii si piper roz care vor da o aroma deosebita.
Vom pune rondelele intr-o tigaie grill in care ati pus 2 linguri de ulei de masline, intorcandu-le pe ambele parti, pana se rumenesc bine.
Intre timp, intr-o alta tigaie, punem cubuletul de unt si adaugam mixul de legume. Dupa ce acestea devin lucioase, adaugam vinul si lasam sa fiarba pana cand vinul scade de tot.
Rondelele de somon impreuna cu garnitura de legume se servesc alaturi de felii de lamaie.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii