Punem untul intr-un vas, pe foc, la topit si adaugam si uleiul. Cand amestecul s-a incins, punem ceapa tocata marunt. Calim ceapa cinci minute si adaugam orezul si continuam sa tinem totul pe foc, inca cateva minute, amestecand, dupa care stingem cu vin si adaugam si o cana jumatate de supa.
Lasam totul sa fiarba pana cand supa este complet absorbita, amestecand din cand in cand. Repetam operatia adaugand si restul de supa si lasa orezul sa mai fiarba 30-40 de minute pana cand este bine facut.
Dam deoparte si cand este inca foarte fierbinte, punem parmezanul ras coaja si sucul de lamaie.
Servim alaturi de bucatele de somon afumat.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii