Chiftelute de soia si sfecla

Postat pe: 11-12-2016
(0)

Ingrediente

300 g compozitie pentru lasagna de post (soia, ciuperci, praz, usturoi, ardei, morcov, dovlecel, sfecla)
3 catei usturoi
50 g tofu cu ardei
cca. 100 -150 g pesmet

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Timp gatire

GĂTIRE

15min
Numar portii

PORȚII

5 portii
Pentru ca mi-a ramas compozitie de la lasagna de post, m-am gandit sa fac niste chiftelute. Modul de preparare al compozitiei de lasagna il gasiti aici: http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/lasagna-de-post. Compozitia de lasagna o amestecam cu pesmet si cu tofu, potrivim gustul de sare si piper si formam chiftelute. Incingem ulei intr-o tigaie, dam chiftelutele prin pesmet si le prajim. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute de soia si sfecla" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Recomand sa incercati la cuptor. Data viitoare, eu o sa le fac la cuptor.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute de soia si sfecla