Pregatim o tigaie adanca/ wok, adaugam un pic de ulei de masline.
Curatam cartofii, prazul si usturoiul. Spanacul (eu am folosit congelat) il tocam grosier.
Usturoiul il presam, il punem in wok. Adaugam prazul taiat rondele si ardeiul kapia taiat fasii subtiri, baconul fasii subtiri. Tragem totul la foc potrivit spre iute.
Cartofii ii taiem in cuburi mari si ii punem 10 min la aburi sau ii fierbem.
Dupa ce s-au rumenit legumele din wok, adaugam cartofii, potrivim cu sare, boia. Adaugam si spanacul. Lasam sa se rumeneasca la foc iute, cateva minute, apoi presaram patrunjel verde tocat.
Lasam cateva minute mancarea sa se "odihneasca", apoi servim!
Eu nu prea gătesc vinetele decât în salată.De data aceasta m-am gândit să le pregătesc altfel,mai ales că am găsit...
Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarellaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii