Am portionat pieptul de pui in fasii mai late si mai subtirele. Am condimentat pieptul cu sare, boia dulce si maghiran.
Intr-un vas, am amestecat 2 linguri de faina cu 2 linguri de pesmet. In alt vas, am amestecat cascavalul ras cu 4 linguri de pesmet. In al treilea vas am batut ouale.
Am trecut fiecare bucata de piept de pui prin faina amestecata cu pesmetul, apoi prin ouale batute si la final, prin pesmetul amestecat cu cascavalul.
Am asezat bucatile de piept in tava cu hartie de copt si am introdus in cuptorul preincalzit. Am lasat 15-20 minute, apoi am intors fiecare snitel Am mai lasat la cuptor inca 15-20 minute, pana s-au rumenit usor.
Le-am servit calde cu salata verde.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaNe place mâncarea de mazăre și o prepar destul de des, dar încerc de fiecare dată să aduc ceva nou la ea, fie...
Mancare de mazare noua cu dovlecel si scarita afumataReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii