Pentru ca a venit si toamna, abia asteptam sa apara pe piata varza alba ca sa pregatesc o mancare cu varza dulce si carne de porc.
Mod de preparare:
Se prajeste carnea in putin ulei incins, se condimenteaza cu sare si piper, se prajeste pana se rumeneste un pic. Se adauga apa si se inabusa. Cand scade apa, se completeaza la nevoie. Se fierbe astfel, pana se gateste bine carnea, procedeul dureaza aprox 30 de minute.
Cand este gata carnea, adauga peste ea, in cratita rosiile date prin razatoare, ardeiul rosu taiat julienne. Se adauga si varza taiata marunt, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana se patrunde varza. Mie imi place varza nu foarte fiarta, ci atat cat sa ramana un pic crocanta (o idee numai).
Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/10/mancare-cu-varza-si-carne.html
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO modalitate de a servi gris cu lapte, desertul copilariei.
Desert tarta de cocos cu grisO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii