Taiati bucatele/cubulete pieptul de pui si presarati putina sare. Lasati carnea sa se ohihneasca 15 minute.
Intre timp, curatati ceapa si taiati-o marunt.
Pregatiti florile de dovlecel, scotandu-le pistilul, clatindu-le usor si apoi taindu-le fasii subtiri.
Spalati si dovleceii, apoi taiati-I rondele subtiri.
Intr-o tigaie incapatoare, incingeti uleiul de masline, ceapa, lingurita de curry, adaugati bucatelele de pui si prajiti-le iute 5 minute.
Turnati in tigaie jumatate din cantitatea de supa si lasati ca fiarba inca vreo 5 minute.
Dupa ce ati adaugat supa ramasa, puneti si florile si rondelele de dovlecel si lasati-le in tigaie pana scade tot lichidul.
Potriviti de sare si stingeti focul.
Pofta buna!
PS: Acest fel de mancare poate fi servit cald sau rece. Este la fel de bun!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapa
Comentarii