Ingrediente
● Pentru Biftec: |
● 400 grame muşchi de vită |
● 1 lingură de muştar brun |
● 1 linguriţă sos Tabasco |
● 1 lingură sos Worcestersire |
● 1 lingură cognac |
● 1 linguriţă ulei de măsline |
● 1 linguriţă rasă de sare |
● 1 vârf de cuţit de piper alb |
● Pentru servire: |
● 2 linguri capere murate |
● 4 castraveciori muraţi |
● 2 cepe verzi |
● 2 ouă |
● Crutoane de paine. |
● Cartofi prajiti pai. |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
01h

PORȚII
2 portii
Tocam muşchiul de vită si trecem carnea de două ori prin maşina de tocat pentru a obţine o pastă fină.
Amestecam carnea cu sare, puţin piper alb, sosul Tabasco şi cel Worcestersire, cognacul, uleiul de măsline şi muştarul.
Acoperim carnea cu folie alimentară şi introducem la rece, pentru 30 de minute pentru a permite aromelor să impregneze carnea.
Cand este gata marinata, cu ajutorul unei lingurite, punem carne intr-un pahar mai larg la gura, adaugam castraveciorii tocati şi ceapa verde cubuleţe .
Pentru a nu rupe gălbenuşul, spargem oul într-un pahar şi după turnam peste carne.
Punem deasupra crutoane de paine, cartofi pai, cubuleţe de castraveţi, ceapă şi capere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Biftec Tartar" nu uita sa ii faci un review.
Amestecam carnea cu sare, puţin piper alb, sosul Tabasco şi cel Worcestersire, cognacul, uleiul de măsline şi muştarul.
Acoperim carnea cu folie alimentară şi introducem la rece, pentru 30 de minute pentru a permite aromelor să impregneze carnea.
Cand este gata marinata, cu ajutorul unei lingurite, punem carne intr-un pahar mai larg la gura, adaugam castraveciorii tocati şi ceapa verde cubuleţe .
Pentru a nu rupe gălbenuşul, spargem oul într-un pahar şi după turnam peste carne.
Punem deasupra crutoane de paine, cartofi pai, cubuleţe de castraveţi, ceapă şi capere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Biftec Tartar" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany