Se pune intr-un vas branza de vaca dulce, branza de capra sarata, untura topita la temperatura camerei si se omogenizeaza compozitia. Se adauga ouale batute spuma, smantana, chisleacul, malaiul, faina de grau si bicarbonatul de sodiu, se omogenizeaza bine compozitia, se toarna intr-o tava in care s-a pus hartie de copt, se adauga jumarile in bucatele mici si se da tava la cuptor pentru circa o ora.
Se verifica cu o scobitoare, daca nu se ia compozitie pe scobitoare, este semn ca este facuta, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se poate taia.
Se serveste simpla sau cu ketchup dulce sau picant, dupa gust si preferinta.
Sa aveti pofta, dragilor!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii