Fierbeti 10 min cartofii curatati de coaja in apa sarata.
Scurgeti si puneti-i intr-un bol mare.
Adaugati uleiul, intoarceti cartofii si condimentati pe toate fetele.
Transferati-i intr-un vas termorezistent.
Turnati vinul si intercalati printre cartofi, rosiile curatate de pielita.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca. 30- 35 min, la 190 grade sau pana ce cartofii sunt facuti si prind o crusta usor aurie.
Serviti cat sunt calzi, simpli sau alaturi de o salata ori stropiti cu un sos de rosii.
Puteti folosi si cartofii vechi pentru a-i pregati in acelasi fel, doar ca ii taiati in felii mai mari.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorLa noi prajiturile cu fructe sunt tare placute. Daca au si o crema, atunci sunt perfecte, in special pentru ai mei. Aveam...
Desert prajitura cu jeleu de zmeura si crema de cafeaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii