Cartofii fierti curatati de coaja se rad pe razatoare sau se strivesc cu furculita sau cu unelata pt piure cu gaurele si nu cu pisalogul normal de piure care ii face crema/lipiciosi .. tb sa rezuste usor pufosi ca tunci cind ii puneti in aluaturi, galuste de cartofi ....
Peste cartofi se adauga sarea, legumele taiate cubulete si brinza rasa ... se amesteca bine ...
Se formeaza bile care se tavalesc prin verdeata tocata ....
* pot fi garnitura dar si aperitiv ... si chiar mincare vegetariana ( pt cei care maninca lactate ) sau mincare de post daca nu punem brinza.
* ca sa fie aperitiv de sine stator in mijloc se pot pune cuburi de carne fiarta sau cirnat fript, sau peste ... simple sau cu putin sos ....
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii