Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Complexitate
redusa
Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata (am folosit de porc dar merge si combinatia vita + porc
  • curcan
  • pui)
  • 3 buc ceapa + 1/2 ceapa razuita (sau 1 legatura ceapa verde)
  • 3 felii de paine
  • 2 lingurite mustar
  • 3 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 lingurite boia dulce
  • Patrunjel verde
  • Sare
  • piper
  • 150 gr cascaval

Mod de preparare

Painea se pune la inmuiat in apa rece. Cele 3 buc de ceapa se toaca marunt. carnea tocata se amesteca cu painea bine stoarsa, ceapa tocata, 2 lingurite mustar, 2 oua, sare, piper dupa gust si 1 lingurita boia dulce. Compozitia obtinuta se modeleaza sub forma unei rulade si se aseaza in tava unsa. Se pune rulada la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 a�� 40 minute la foc mic pe treapta de mijloc al cuptorului. In acest timp pregatim compozitia pentru crusta de cascaval cu care vom acoperi rulada in felul urmator:

Intr-un vas punem 1 ou la care adaugam cascavalul ras, piper, 1 lingurita boia, patrunjel verde tocat, sare, 2 linguri pesmet si 1/2 ceapa razuita (sare si piper adaugati dupa gust). Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se intinde aceasta compozitie pe suprafata fripturii (dupa ce au trecut cele 30 minute de stat la cuptor), si se mai coace impreuna aproximativ 15 a�� 20 minute.

Rulada se serveste feliata cu garnitura de legume sotate.

Pofta Buna! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
5
Fripturi

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie