Am pus intr-o cratita pulpele de pui, fara piele, am taiat ardeiul felii si l-am pus pe sub pulpite, usturoiul l-am asezat peste pulpe, mai imprastiat putin, am pus sare si piper. Apoi am turnat deasupra putin ulei, cam 50 ml si am turnat apa pana am acoperit carnea pe trei sferturi, am pus capac si am lasat la foc mic pe aragaz.
Din cand in cand mai adaugam putina apa, cat sa nu se prinda pe fundul cratitei, dar nici sa nu acopar carnea prea mult. De cate ori adaugam apa mai intorceam si carnea, sa se prajeasca, si sa se inmoaie uniform pe ambele parti. Cand a fost destul de fiarta, am luat capacul de pe cratita si am lasat sa se rumeneasca carnea, avand grija sa o intorc destul de des ca sa nu se arda. Procesul nu este indelungat (poate 45 de minute).
Am facut langa si o mancare de mazare, niste salam de biscuiti si niste fructe cu iaurt, ca desert si uite intr-o ora jumate am avut mancarea gata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii