Ingrediente
● 2 pulpe de pui |
● 5 cartofi potriviti |
● 1 gutuie |
● 1 ceapa potrivita |
● Sare, delicat |
● 30 ml de ulei |
Mod de preparare
Se serveste cu muraturi sau o salata acrisoara!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura de pui cu gutui la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
• 20.03.2009 23:19:58
Chefboyardi eu nu am cuptor electric si nici cu termometru ... e un cuptor antic si de demult... de la un aragaz cu doua ochiuri! Nu am cum sa masor temperatura la care gatesc eu mancarurile in el! In concluzie nu am cum sa iti spun o temeperatura de la mine din burta! Nu sunt bucatar de profesie si nu cunosc asa date tehnice... doar experienta te v-a invata la ce temperatura poti gati acest fel de mancare! Pofta buna si cu placere!
• 10.02.2009 07:57:52
DE nu stiu cate ori M-AM INTREBAT.......de ce , cei care posteaza retete aici nu mentioneaza si temperaturile la care se gatesc mancarurile respective??!!
De exemplu aceasta reteta cu gutui..cica se baga la cuptor pt 40 de min..(?)
..eu sunt in SUA .la cuptorul electric pori sa faci mancare la 350, 375 400 425 sau chiar la 450 de grade 9 cu asta ultima o termini in15 17 min..
Va rog sa fiti specifici daca va puneti retetele ..la ce temperatura se face mancarea???
VA multumesc
• 14.09.2008 11:45:49
Deosebit de gustoasa, e super combinatia de pui, gutui si cartofi. Familia mea a fost incantata ! Multumim de reteta !
• 12.08.2008 14:19:23
sunt convinsa ca este FOARTE BUNA!Am sa o fac si eu cand se coc gutuile la mine in gradina.Eu prepar o varianta cu carne de vita.
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 12.11.2011 14:33:03
foarte foarte buna...dar am o intrebare...la ingrediente scrie ulei...si la modul de preparare nu pune pe nici unde de ulei.scrie doar de apa.