Se curata pulpele de iedut si se spala foarte bine in apa rece.
Se asaza intr-un vas cat mai incapator (de preferat, cu capac) si se ung cu ulei.
Se condimenteaza foarte bine, se adauga usturoiul feliat (sau tocat marunt) si vinul si otetul. (Ideal este ca pulpele de ied sa fie acoperite in totalitate de amestec. In caz contrar, se intorc periodic de pe o parte pe alta.)
Se pastreaza la rece pentru cel putin 24 de ore.
Se pregateste apoi friptura, in cuptorul incins in prealabil.
In paralel se pregateste si garnitura de cartofi.
Se curata si se taie cuburi, se stropesc cu ulei si se condimeteaza dupa gust.
Se adauga cateva rosii si se presara usturoiul verde si mararul tocate marunt.
Se coc pana se rumenesc frumos.
Se servesc alaturi de friptura de ied, cu mujdei de usturoi verde (si smantana).
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinunatie sau mai bine zis dragoste de la prima lingurita!
Tarta cu pere, crema de vanilie si sirop de artarReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii