Amestecati intr-un bol mai inalt sosul de soia, otetul, piperul macinat, frunzele de dafin si 4 catei de usturoi, taiati feliute subtiri.
Adaugati ficateii de pui in marinada, invartiti-i bine, avand grija sa fie acoperiti complet cu sos.
Dati bolul acoperit, la frigider, pentru cel putin 1 ora, dar cel mai bine, de seara pana dimineata.
Caliti usturoiul ramas, taiat feliute, in uleiul incins, doar cat sa-ti lase aroma si adaugati ficateii cu marinada cu tot.
Aduceti la punctual de fierbere, acoperiti si inabusiti la foc mic 15 min, amestecand ocazional.
Luati capacul si lasati la foc mare sa se rumeneasca ficateii.
Serviti-i calzi cu garnitura de orez sau cartofi (prajiti), langa o salata de sezon sau muratura.
Merg bine insotiti de o bere sau un vin.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustTochitura moldoveneasca , o reteta romaneasca care imbina gusturile traditionale de afumatura, carne, mamaliguta, branza si...
Tochitura moldoveneasca - Reteta videoDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii