Coteletele fasonate se dau cu un praf de sare,se ung cu ulei de soia apoi se condimenteaza cu rozmarin si cimbrisor uscat sau verde(tocate fin )apoi se dau la rece cel putin o ora(de preferat se lasa la macerat de seara pana diminineata).
2.Intr-o tigaie se incinge uleiul sau untul apoi seprajesc,pe ambele fete,cotletele si feliile de ananas.Dupa ce au fost prajite se scot pe platou cald.
3.In sosul ramas se mai adauga un strop de unt topit sau ulei,menta tocata fin,coaja de lamaie,smantana,amestecand continuu ,pe flacara mica ,pana da in clocot apoi se adauga amidonul,amestecand usor,zeama de lamaie si cescuta de suc de ananas.Se lasa sa clocoteasca ,amestecand continuu apoi cotletele se servescv calde stropite cu sosul de lamaie.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii