Faina si praful de copt se amesteca impreuna, plus mirodeniile. Intr-o cratita se topeste zaharul cu mierea si faina pana se omgenizeaza. Dupa ce s-a racit turnati peste faina. Amestecati oul si lamaie.
Framantati pe planseta (eu am pus la robot) cu faina si intindeti o foaie de 1cm grosime (neaparat 1cm altfel se usuca dupa copt si e prea tare). Se taie cu diferite forme. La noi au fost chair acei ginger bread men, ca de gura lui fii-meu cel mic le-am facut de fapt.
Se coace la 180C 10-12 minute, eu le-am copt 15 minute, pt ca e electric cuptorul.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii