Se pun in robot toate ingredientele pentru blat, iar dupa ce a rezultat o compozitie lipicioasa, se rastoarna in forma de tort cu diametrul de 18 cm, se preseaza bine cu fundul unui pahar, iar dupa ce s-a fixat perfect, se lasa tava la congelator 10 min.
Pentru crema, se scurg alunele bine de apa, se pun in blender, se adauga restul ingredientelor fara capsuni si se mixeaza pana rezulta o crema fina.
Se rastoarna crema intr-un bol, se amesteca usor cu capsunile taiate, se rastoarna in forma peste blat, se niveleaza si se lasa la congelator 3 h.
Pentru glazura:
Intr-un bol se amesteca bine cu telul toate ingredientele, se scoate tortul din congelator, se scoate din forma si se pune pe un platou, se toarna deasupra lasand sa se scurga pe margini, glazura, se presara deasupra nuca de cocos si se orneaza cu felii de capsune.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteNe plac mult tartele și plăcintele sărate, iar această tartă cu carne tocată, mozzarella și legume, a fost foarte...
Tarta cu carne tocata, mozzarella si legumeDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii