Pentru inceput se pune gelatina in apa calduta si se lasa sa stea aproximativ 20 minute, intre timp se amesteca iaurtul cu zaharul pudra bine. Cand s-a dizolvat gelatina se pune peste iaurt amestecand continuu, dupa care frisca batuta. Se amesteca in continuare pana se face o compozitie legata bine.
Se ia o forma de tort detasabila care se imbraca in foaie de aluminiu. Se pune jumatate din compozitie, dupa care visine (acestea se strecoara de sirop), stratul celalalt din compozitie, visine si in final piscoturile inmuiate in siropul de la visine.
Tortul se da la rece pentru aproximativ doua ore, eu l-am lasat de seara pana dimineata, cand se rastoarna si se ia folia de aluminiu.
Se orneaza dupa dorinta fiecaruia, eu l-am ornat cu frisca.
Pofta buna!!!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii